fbpx

Vi passer godt på dine data

Persondatapolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der relevante oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes i din webbrowser på din enhed (PC, bærbar computer, tablet, mobil mv.). Formålet er at genkende din enhed, huske indstillinger, lave trafikmålinger, udføre statistik og målrette indhold og annoncer. En cookie kan indeholde tekst, tal eller dato, men ingen personlige oplysninger, og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Du kan ændre dine valg for cookies på vores hjemmeside her: 

Cookie-tilladelser

Vores hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse under dit besøg. Vi bruger også cookies til at få mere at vide om vores kunder. Fx hvordan de har fundet vores hjemmeside samt hvilke sider der er mest interessante. Nogle cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer og andre cookies bruges til at hjælpe os med at vide mere om de besøgende. Du kan fravælge den sidste type cookies, men det kan have indvirkning på din oplevelse af vores hjemmeside.

Læs vores privatliv- og cookiepolitik her…
Nødvendige
Altid slået til

Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens funktionalitet og sikkerhed. Den virker simpelthen ikke uden dem. Der er ingen af disse cookies der indsamler personlig information om den besøgende.

Ikke nødvendige

Disse cookies bruges til at få mere at vide om vores besøgende – fx hvor de kommer fra og hvilke sider de bruger mest tid på. Der er dog også nogle af disse cookies der er nødvendige for at fx video kan afspilles.

 

Cookies fra tredjeparter

Websitet bruger Google Analytics, som er en webanalyse-tjeneste fra Google. Google Analytics bruger cookies til at hjælpe med at analysere brugeres adfærd på sitet og til at lave statistik. Vi bruger denne statistik til at forbedre brugervenligheden på websitet.
På websitet sættes også cookies fra Google. Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Bemærk at denne målretning sker på andre sider udover dette website.
Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncer, der vises på Google i forbindelse med søgninger. Vi ønsker kun at vise relevante annoncer ifm. søgninger, og vha. cookies kan man følge, om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.

Websites indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

CookieTypeVarighedBeskrivelse
Nødvendige
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Non Necessary”.
Ikke nødvendige
test_cookie011 months

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der, i et eller andet omfang, kan henføres til dig. Når du benytter visse services og indhold fra vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og telefonnummer. 

 

Sikkerhed

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med meget begrænset adgang. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Personoplysningerne bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, fx at kunne svare på dine beskeder og udføre den aftalte opgave. Derudover bruges oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil være mest relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies fra tredjeparter” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer og statistik.
Vi benytter herudover enkelte tredjeparter til opbevaring (hosting firma) og behandling af data (Azehosting). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@horsetrucks.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Skydsbjerg Horsetrucks ved Peter Kil Rasmussen
Skydsbjergvej 43
DK-5463 Harndrup
info@horsetrucks.dk

Smooth

Stallion

Prøv helt uforpligtende

Book en prøvetur