fbpx

På udkig efter en ny hestetransporter?

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, så kan vi glæde dig med, at du er kommet til det helt rette sted. Hos Skydsbjerg Horsetrucks har du nemlig mulighed for at købe en ny hestetransporter af god kvalitet. Vi har altid op til flere hestetransportere og trailere hjemme til demo, og passer de ikke til dine ønsker, så har du også mulighed for at sammensætte en hestetransporter eller trailer efter dine præferencer, så hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning til dig. Til transport af din hest kan vi også tilbyde en række af forskellige hestetrailere

Få din hest sikkert fra A til B med en ny hestetransporter

Hos Skydsbjerg Horsetrucks importerer og forhandler vi hestetransportere fra Nuyts Horsetrucks i Holland og hestetrailere fra Mustang. Her kan du være sikker på at få høj kvalitet og et stilfuldt design, uden at der bliver gået på kompromis med sikkerheden. Som hesteejer ønsker du selvfølgelig kun det absolut bedste for din hest, og hos Skydsbjerg Horsetrucks kender vi om nogen til dette, da vi selv er hesteejere og går højt op i hestevelfærd. Vores store passion gælder ikke kun for vores egne heste, men gør også, at vi har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for vores kunder og deres heste. Derfor forhandler vi udelukkende hestetransportere og trailere fra anerkendte fabrikanter, hvilket er med til at sikre, at både din hest og du som ejer kan føle jer trygge og sikre, hver gang I skal på tur. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkter, at vi tilbyder, at du kan køre en tur med hestetransporteren, inden du køber. Vær dog opmærksom på, at nogle modeller skal bestilles hjem. Til de længere ture kan vi anbefale en hestetransporter med living. Her får du både sovepladser til overnatning samt et lille køkken. Derudover er der i denne type hestetransporter typisk også bad og wc, så du er godt dækket ind, uanset hvor du befinder dig.

Hos Skydsbjerg Horsetrucks er vi leveringsdygtige i forskellige produkter, der gør dit liv som rytter nemmere. Vi har derfor også et udvalg af stævneskabe med plads til nødvendigheder som sadler, hovedtøj, grimer og træktøj. Her får du en solid opbevaringsløsning, som sikrer orden i dit udstyr, når du er på farten. De fleste stævneskabe kan desuden låses af, hvilket giver en god tryghed.

Køb din hestetransporter gennem horsetrucks.dk

Vi står klar med gode råd og vejledning, så du kan du være sikker på at vælge den helt rette transporter til din hest. Du kan se vores udstillingsmodeller ved at besøge os – vi holder vi åbent efter aftale. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 61 46 67 12 eller sende en mail til info@horsetrucks.dk. Så sørger vi for at hjælpe dig godt videre. Og ellers vil vi blot ønske dig rigtig god fornøjelse med at finde den rette vogn for dig og dine heste.

Smooth

En moderne hestetransporter med stor rummelighed og plads til alt dit udstyr.

Stallion

En moderne hestetransporter uden forbom med plads til det meste.

Vi har altid biler til hurtig afhentning

Horsetrucks på lager