fbpx

Skydsbjerg Horsetrucks

Bedst til hest

Sikkerhed

Komfort

Stil

Mød Smooth og Stallion

Det bedste til dine heste

Skydsbjerg Horsetrucks er importør og forhandler af hestetransportere fra Nuyts Horsetrucks i Holland og hestetrailere fra Mustang. Nuyts Horsetrucks og Mustang er kendetegnet ved kvalitet og stil uden at gå på kompromis med sikkerhed.

Vi har altid et par hestetransportere og trailere hjemme som demo, men ellers sammensættes de efter dine ønsker.

Hvis du ønsker … lædersæder, indfarvede kofangere, alufælge, speciallakering, logo (osv…), så finder vi altid en løsning og skræddersyer gerne bilen til dine ønsker.

Smooth

En moderne hestetransporter med stor rummelighed og plads til alt dit udstyr.

Stallion

En moderne hestetransporter uden forbom med plads til det meste.

Vi har altid trailere og transportere til hurtig levering

Horsetrucks på lager

Kom godt og trygt afsted, hver gang

Vi ved, hvordan det føles.

Hesteejere ønsker det absolut bedste for deres heste; det gælder alt lige fra transport til foder. Vi ved, hvordan det føles. Vi står midt i det hver dag. Vi er selv hesteejere, der lever og ånder for vores dyrs velfærd – nogle gange går vi endda så langt og kalder det for hestevelfærd. Nogle vil måske kalde os en smule skøre, vi ser os selv som helt almindelige mennesker med en enorm passion for heste, og hvad det indebærer.

Skydsbjerg Horsetrucks er derfor mere end blot et firma, der sælger hestetransportere. Vi ønsker oprigtigt at gøre en forskel for vores kunder og deres heste, så de kan føle sig mere sikre og tilpasse, når de skal på tur.

Peter & Maria

Følg os på Facebook

bliv inspireret

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Skal vi også finde et lækkert sæt til jer 🐴🎉Se mere info her: https://horsetrucks.dk/hestetrucks-paa-lager/BEDST TIL HEST

Skal vi også finde et lækkert sæt til jer 🐴🎉

Se mere info her: horsetrucks.dk/hestetrucks-paa-lager/

BEDST TIL HEST
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Skal vi finde din næste hestetrailer? 🐴🤩Skydsbjerg Horsetrucks er importør og forhandler af hestetransportere fra Nuyts Horsetrucks i Holland, samt forhandler af hestetrailere fra MUSTANG-TRAILERS.Nuyts Horsetrucks og Mustang er kendetegnet ved kvalitet og stil uden at gå på kompromis med sikkerhed 😇😇Mere info og billeder: https://horsetrucks.dk/hestetrucks-paa-lager/DET BEDSTE TIL DINE HESTE 🐴🥳🥳Image attachment

Skal vi finde din næste hestetrailer? 🐴🤩

Skydsbjerg Horsetrucks er importør og forhandler af hestetransportere fra Nuyts Horsetrucks i Holland, samt forhandler af hestetrailere fra MUSTANG-TRAILERS.

Nuyts Horsetrucks og Mustang er kendetegnet ved kvalitet og stil uden at gå på kompromis med sikkerhed 😇😇

Mere info og billeder: horsetrucks.dk/hestetrucks-paa-lager/

DET BEDSTE TIL DINE HESTE 🐴🥳🥳
... Se mereSe mindre

3 uger siden

Prøv helt uforpligtende

Book en prøvetur